Webkameraer Tryvann

Norkring, som formindler radio- og TV-signaler til lyttere og seere over hele landet, hadde et webkamera på Tryvann. Norkring skrev den gang følgende:

Tårnet på Oslos tak – her har vi satt et webkamera for å gjenskape utsikten.
Beliggenheten gjør tårnet til et praktfullt utsiktspunkt. Enten du ønsker å sjekke om det er ledig parkering, før du tar deg en tur i Tryvannskleiva, vil se hvor tett tåken er eller rett og slett bare se på utsikten over Oslo anbefaler vi å klikke innom.
Nyt utsikten!

Norkring slo av TV-sendere på Tryvann i 2008 og erstattet den analoge sendere med en digital i masten noen hundre meter unna. Muligens forsvant webkameraet da i samme slengen.

Oslo Vinterpark Tryvann ahr flere webkameraer, både fra Toppsenteret og forskjellige bakker. Lenke

Her finner du lenker til noen vilkårlig valgte webkameraer i Oslo:

- "Se bilder fra Aker Brygge og Oslofjorden. Bildet fornyes tre ganger i minuttet, men nettsiden må oppdateres for at bildet skal forandres." Av siste.no. - "...Campingen omfatter et område på 180 mål, og er dermed Norges største camping. Området rundt Bogstad Camp og Turistsenter brukes hele året..." - webkamera fra Topcamp Bogstad Camping - Webkamera ved Finnerud Sportsstue, som "...ligger idyllisk til med utsikt over Oslofjorden. 3,5 km fra Sørkedalen Skole."

Les mer om Oslo.

Hvilket nettkamera vil du se bilde fra?
Frognerseteren  Oslo  Sørkedalen  Tryvann 
webcameraer.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern