Webkameraer Tryvann

Norkring, som formindler radio- og TV-signaler til lyttere og seere over hele landet, hadde et webkamera på Tryvann. Norkring skrev den gang følgende:

Tårnet på Oslos tak – her har vi satt et webkamera for å gjenskape utsikten.
Beliggenheten gjør tårnet til et praktfullt utsiktspunkt. Enten du ønsker å sjekke om det er ledig parkering, før du tar deg en tur i Tryvannskleiva, vil se hvor tett tåken er eller rett og slett bare se på utsikten over Oslo anbefaler vi å klikke innom.
Nyt utsikten!

Norkring slo av TV-sendere på Tryvann i 2008 og erstattet den analoge sendere med en digital i masten noen hundre meter unna. Muligens forsvant webkameraet da i samme slengen.

Oslo Vinterpark Tryvann ahr flere webkameraer, både fra Toppsenteret og forskjellige bakker. Lenke

Her finner du lenker til noen vilkårlig valgte webkameraer i Oslo:

- "Se bilder fra Aker Brygge og Oslofjorden. Bildet fornyes tre ganger i minuttet, men nettsiden må oppdateres for at bildet skal forandres." Av siste.no. - Webkamera i Oslo, plassert i Linpro AS sine lokaler på Storo. Utsikt mot Oslofjorden. - Aftenposten og Sørkedalen Landhandel hadde tidligere et webkamaera som viste skiforholdene i Sørkedalen og utsikt mot lysløypa. webcameraer.com gir oss info om webkamera på Finnerud sportsstue som ligger i området.

Les mer om Oslo.

Hvilket nettkamera vil du se bilde fra?
Frognerseteren  Oslo  Sørkedalen  Tryvann 
webcameraer.com er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern